Vilka vi är, vår affärsidé och hur vi kom till idag.

Ett plattsättningsföretag skapat år 1998 i Stockholm, med ett kontakt- och sammarbetesnät över hela Stockholm. Genom ett gott rykte och välskötta affärer så har Gamla Enskede Plattsättning AB lyckats konkurrera sig som ett av Sveriges största inom branschen.

About us hero image

Nytänkande

Han ville göra det många andra inom yrket inte gör och skräddarsy lösningar för privatpersoner. Peter erbjöd då en helhetslösning med alla yrkesgrupper och arbetade mycket med underentreprenörer.

Cross icon
Quote icon

Det gick ganska snabbt för Peter och som företag växte det så att det knakade. Han blev kontaktad av många privatpersoner som ville arbeta med honom genom rekommendationer. Hans främsta marknadsföring var kunder som var så nöjda att dem spred ordet vidare.

Med dagens höga konkurrans i branschen krävs det mer än att bli hörd, det krävs en glöd för att på alla möjliga sätt utfärda kundens krav och förhoppningar på ett rakt och enkelt sätt.

Peter Dimopoulos, VD

Decorative pattern

Affärsidé

Gamla Enskede Plattsättning AB:s affärsidé är att skapa helhetslösningar inom plattsättning och totalentreprenad. Vi vill vara det självklara valet för såväl företagare som privatpersoner och ge bästa service till det bästa priset. För oss är kvalitet ledordet och vi håller alltid vår tidsplanering.

Decorative bathroom image

Behörigheter och avtal

Milstolpar