Image of a kitchen

Erfarenhet

Det sägs att köket är hemmets hjärta och vi på Gamla Enskede plattsättning vill hjälpa er att värna om det. Med vår mångåriga erfarenhet med renoveringar av kök ger vi er tips och idéer så att vi tillsammans kan bygga ert drömkök.

Sammarbete

Vi planerar upp projeketet tillsammans med dig så att du känner dig trygg genom hela projektet från rivning till montering och sedan överlämning.

Image describing collaboration
Bathroom describing social networking

Kontaktnät

Vi har ett mångårigt samarbete med flera av branschens bästa leverantörer av köks inredning, kakel, klinkers, golv m.m. Allt för att hjälpa er att få ett kvalitativt resultat till förmånliga priser.

Behörighet i våtrum certificate

Naturligtvis utförs arbetet med fullständiga försäkringar/våtrumscertifikat/kvalitetsdokument.

Läs mer om våra behörigheter här.

Legitimerade

Som vid alla våra projekt förljer vi självklart alla branschregler och miljökrav. Vi använder oss enbart och uteslutande av behöriga elektriker för all el och behöriga rörmokare med säker vatten auktorisation för all vårt VVS arbete. Alla våra plattsättare är legitimerade och behöriga i våtrum. Vi är behöriga genom byggkeramikrådets branschregler BBV och har behörighet i våtrum.

Bathroom describing a legitimate business

Låt oss hjälpa er att skapa ert drömkök. Kontakta oss för offert. Ni kan kika på våra referenser för att se våra tidigare arbeten samt för inspiration.

Kontakta oss